Bosna i Hercegovina     | 15.11.2018. 09:36 |

Rješava se problem odvodnje oborinskih voda iz središta Čitluka

FENA Cvita Kusić

ČITLUK, 15. studenoga (FENA) - Djelatnici tvrtke Eccon Inženjering d.o.o. Čapljina, na temelju ugovora sklopljenog s Općinom Čitluk, ovih dana izvode radove na izgradnji sustava odvodnje oborinskih voda iz dijela Čitluka u kojem su se u vrijeme velikih kiša znali pojaviti problemi s odvodnjom velikih količina oborinskih voda.

 U okviru tog projekta radovi se trenutno izvode u Ulici Stjepana Radića, a nešto ranije su izvedeni u Ulici stare škole, dok još predstoje planirani radovi na dijelu magistralne ceste M – 17.4 kako bi sustav bio povezan u jednu cjelinu, izvijestila je Općina Čitluk na svojoj internetskoj stranici.

 Ugovor za izvođenje radova između Općine Čitluk i tvrtke Eccon Inženjering d.o.o. Čapljina sklopljen je na temelju rezultata provedenog otvorenog postupka javne nabave, a cijena radova koji su predmet ugovora iznosi 133.135,34 maraka.

 Projektom kojim Općina Čitluk unaprjeđuje uvijete života u središtu Čitluka također je planirana sanacija prometnica i još nekoliko manjih zahvata u obuhvatu radova.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Otvaranje manifestacije „Uskrs s Maticom u Brotnju“

Općina Čitluk novčano pomaže studente

Napreduju radovi na izgradnji mostarske dvorane, tribine gotove do ljeta (VIDEO)

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo