Kultura     | 30.11.2018. 12:50 |

Zbog velike zainteresiranosti film 'Južni vetar' i sutra na repertoaru

FENA Denis Leko

MOSTAR, 30. studenoga (FENA) - Film "Južni vetar" autora Miloša Avramovića u četvrtak je na Mostar film festivalu privukao brojne ljubitelje filma i ispunio dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače te će se zbog velike zainteresiranosti javnosti, ponovo prikazati u subotu, 1. prosinca, s početkom u 22 sata.

Glumac Miodrag Radonjić, zvijezda filma "Južni vetar" kazao je kako je to prvi akcijski triler na ovim prostorima obogaćen balkanskim humorom s jakom melodramskom linijom.

- Nekako se sve to spojilo, film ima dosta različitih elemenata i mislim da su to razlozi zbog kojih se dosta ljudi zainteresiralo za ovaj film - kazao je Radonjić.

Ravnatelj festivala Slaven Knezović izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim projekcijama i posjetom ljubitelja filmske umjetnosti, te najavio i konferenciju "Balkan Cinema Meeting" na temu "Kompleksnost pregovaranja za zaključenje Kolektivnog Ugovora", koja će se održati u subotu, 1. prosinca, u hotelu Mostar, s početkom u 11 sati.

Sutra će također biti održane i Masterclass radionice u 10, 12 i 14 sati na kojima će predavači biti glumac Velibor Topić, ravnateljica casting i talent agencije "Zona" Anila Gajević te redatelj, scenarist i autor dokumentarnih filmova Zvonimir Rumbolt.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Senad Bašić i Jelena Kordić Kuret najbolji glavni glumci ovogodišnjeg Mostar film festivala

Knezović uoči otvaranja Mostar film festivala: Nezahvalno se baviti filmom u BiH

Film 'Bosanski lonac' otvara ovogodišnji Mostar film festival

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana