Stranačke aktivnosti     | 01.12.2018. 15:32 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Zbog nanošenja štete ugledu Mladih SDS kao i samoj stranci djelovanjem u predizbornom periodu, zbog nepriličnog djelovanja nakon izbora, kao i nestatutarnog ponašanja Predsjedništvo Mladih SDS-a je jednoglasno izglasalo nepovjerenje predjsednici Mladih SDS Nini Bukejlović.

Predsjedništvo Mladih SDS na današnjoj sjednici održanoj u Bijeljini zatražilo je i ostavku Nine Bukejlović i njeno povlačenje sa čela organizacije mladih SDS.

Sastanak Predsjedništva Mladih SDS je sazvan na inicijativu svih 10 članova Predsjedništva a s obzirom da Nina Bukejlović nije odgovorila na inicijativu članova, sjednicu Predsjedništva je formalno sazvao zamjenik predsjednika Mladih SDS Nikola Zlojutro.

Na sastanku održanom u prostorijama stranke u Bijeljini analizirane su aktivnosti Mladih SDS u 2018. godini i razgovarano je o programu rada ovog tijela za 2019. godinu.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'