Najave     | 03.12.2018. 17:08 |

Tematski roditeljski sastanak 'Gdje nakon završene osnovne škole'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. prosinca (FENA) - Tematski roditeljski sastanak "Gdje nakon završene osnovne škole" održat će se u četvrtak, 6. prosinca, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, s početkom u 17.45 sati.

Sastanak se organizira u cilju informiranja roditelja učenika devetih razreda s područja Grada Mostara o situaciji na tržištu rada, traženim zanimanjima i tvrtkama koje podržavaju sustav kooperativnog učenja.

Na sastanku će se održati panel diskusija gdje će odabrani poduzetnici govoriti o trenutnoj situaciji na tržištu i mogućnostima za zaposlenje, a roditeljima će biti predstavljen i mentorski program "Moje znanje-tvoje buduće znanje".

Ovaj tematski roditeljski sastanak u sklopu projekta "Stručno obrazovanje u BiH", organizira Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) u suradnji s Pedagoškim zavodom, Zavodom za školstvo, Asocijacijom poduzetnika Hercegovine, Gradom Mostarom i Obrtničkom komorom HNŽ-a te uz potporu Njemačkog društva za međunarodnu suradnju (GIZ).

Kako se ističe u najavi, izjave za medije u 17.45 sati dat će ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a Rašid Hadžović, zatim gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, predstavnici privrednog sektora, predstavnica Pedagoškog zavoda Mostar Edna Haznadarević, te rukovoditeljica GIZ projekta Stručno obrazovanje Isabel Rapp.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Pozder u Mostaru: Turizam iz socijalne pretvarati u razvojnu priču

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'