Bosna i Hercegovina     | 05.12.2018. 10:18 |

Smrtno stradao pješak kod Bosanskog Grahova

FENA Saopćenje

BOSANSKO GRAHOVO, 5. prosinca (FENA) - Djelatnici policijske postaje Bosansko Grahovo u utorak u poslijepodnevnim satima zaprimili su dojavu da se na kolniku na magistralnoj prometnici Livno - Bosansko Grahovo, u mjestu Pržine, nalazi beživotno tijelo muške osobe.

Dolaskom na mjesto događaja i operativnim radom, policija je utvrdila da se radi o 64-godišnjem B. B. iz Crnog Luga koji se tom dionicom najvjerojatnije kretao pješke, a stradao je pod kotačima vozila.

U neposrednoj blizini policija je zatekla tri osobe u vozilu marke "Golf" za koje postoji osnovana sumnja da su pregazile pješaka, doznaje se u MUP-u Hercegbosanske županije.

Sve tri osobe kriminalistički su obrađene u Policijskoj upravi Drvar, a jedan od njih, 36-godišnji E. S. iz Žepča zadržan je u pritvoru.

Kako navode iz županijskog MUP-a, postoje indicije da je nastradali pješak ležao na kolniku, da ga vozač "Golfa" nije na vrijeme primijetio i da ga je pregazio.

Radi utvrđivanja okolnosti i uzroka smrti tijelo stradale osobe je prevezeno u Županijsku bolnicu u Livno gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Tužiteljstvo HNŽ-a: Identificirano i lišeno slobode nekoliko osoba

Predsjednik Srbije izjavio da je nestala djevojčica ubijena

KBC Split: Dvojica napadnutih u Kaštelima nisu životno ugroženi

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'