Bosna i Hercegovina     | 08.12.2018. 15:10 |

Fondacija 'Izvor nade' organizirala Dan otvorenih vrata

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. decembra (FENA) - Fondacija za unapređenje obrazovanja i kulture “Izvor nade“ danas je za javnost, stipendiste i donatore te prijatelje Fondacije organizirala Dan otvorenih vrata.

Sudionici događaja su u opuštenoj atmosferi u Studentskom domu “Izvor nade“ uživali u programu koji su pripremili stipendisti Fondacije, kao i specijalitetima domaće kuhinje.

- Prisutni su imali priliku uživati i u kupovini na bazarima zimnice i domaćih jela spravljenih po najoriginalnijim recepturama. Sav prihod od bazara bit će iskorišten za stipendiranje učenika i studenata - kazao je Tarik Agetović, direktor Fondacije Izvor nade.

Istovremeno, izrazio je zadovoljstvo odzivom, uz zahvalnost svima koji su odvojili vrijeme i prisustvovali Danu otvorenih vrata.

U sklopu programa stipendisti su izveli kulturno-zabavni program, izvodeći sevdalinke, ali i djela Bacha i Beethowena, a sudionicima događaja predstavili su se  Samira Aličić, Delila Bajrić, Elvedin Šabanović te gošća Murisa Lemeš.

Najmlađi su uživali u pravljenju balona, facepaintingu te druženju s Mini Mausom, saopćeno je iz Fondacije "Izvor nade".

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Dan otvorenih vrata u kasarni Kosova kod Ustikoline

'Vedri osmijeh' organizira druženje 'Vedri vedre s prijateljima'

Dan otvorenih vrata tuzlanskih vatrogasaca na Trgu slobode

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo