Magazin     | 03.01.2019. 10:25 |

Album Sanela Marića Mare dostupan za besplatno preuzimanje

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. siječnja (FENA) - Mostarski kantautor Sanel Marić Mara pustio je svoj novi album ''Kovilje'' na besplatan download kao novogodišnji poklon svima koji vole njegovu muziku.

Marin posljednji album zove se "Kovilje", po istoimenoj pjesmi. Album je to o ljubavi koji ima svojih vjetrova i grmljavine, ali je uglavnom pun melankolije i sjete, a Mara je ponovno pribjegao za njega karakterističnom spoju poezije i muzike.

Na novom albumu nalaze se pjesme suvremenih hercegovačkih pjesnika, poput Marka Tomaša, Nedima Ćišića, Mehmeda Begića i Gorana Karanovića, ali i neke probrane stare pjesme koje nikada nisu imale priliku biti propisno snimljene, uključujući i stari hit "Otvori se i diši".

Zajedno s Marom na ''Kovilju'' su radili neki od najboljih BiH muzičara: Dario Lukić na klaviru, Marko Javkovljević na bassu, bubnjar Jasmir Sljepčević Boske, te kao gosti Dino Šukalo na solo gitari i mandolini te Sandi Kavara na mandolini.

Album se može besplatno preuzeti na linku www.dropbox.com/sh/orob6yqlfnglxhc/AAD5RPU_SY6wt6NN8lSkiGF5a/Mara%20-%20Kovilje?dl=0

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Sanel Marić Mara 8. srpnja u Abraševiću

Rekordan broj učenika na međunarodnom glazbenom natjecanju 'Mladi Padovec'

Mostarski kantautor u Abraševiću predstavlja svoj peti album

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'