Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 25.01.2019. 18:40 |

Sloboda u ponedjeljak igra s TOŠK-om

FENA

TUZLA, 25. januara (FENA) - Nogometaši tuzlanske Slobode u srijedu su se vratili iz Međugorja i od tada nisu imali nijedan trening. 


Šef stručnog štaba Zlatan Nalić otputovao je u Švedsku odakle se vraća u nedjelju, a igračima je dao dva dana odmora. Prvi slijedeći trening zakazan je u subotu u 14 sati.

- Nalić se vraća u nedjelju, dok bi u ponedjeljak trebali odigrati pripremnu utakmicu s prvoligašem TOŠK-om iz Tešnja. Naravno ako teren bude pogodan za odigravanje utakmice, ali vjerujem da će biti očišćen, iako snijeg neprekidno pada - izjavio je za Fenu Nalićev pomoćnik Gradimir Crnogorac.

Tuzlaci su do sada odigrali tri pripremne utakmice, od kojih jednu u Tuzli (Zvijezda 2:3), drugu u Međugorju sa Željezničarom (1:2), te u Mostaru s Igmanom iz Konjica (4:0).

- U Međugorju nam vrijeme nije bilo naklonjeno, jer je samo jedan dan bilo sunčano, a sve ostale dane padala je kiša. Zbog toga je teren bio težak, ali i pored toga odradili smo sve što je planirano. Dva puta dnevno smo trenirali, uporedo s nama i Željezničar. Ekipa se još uigrava, a najvažnije je da se niko nije povrijedio - kaže Crnogorac.

U međuvremenu je smanjen spisak igrača koji će započeti drugi dio sezone.  Nakon što je Alen Kurtalić otišao na pozajmicu u Zvijezdu iz Gradačca, njegovim stopama po svemu sudeći krenut će i Saša Maksimović i Andrej Todorović, mladi igrači ponikli u Slobodinoj nogometnoj školi.

Dres će privremeno promijeniti i Adnan Mujkić i Dino Hodžić, koji će na „kaljenje“ u Slaven iz Živinica.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana