FENA biznis

Februar, mjesec otključanih hit naslova u Telemach Video klubu

Saopćenje

Dobra vijest za sve Telemach korisnike – od 1. do 28. februara će moći da uživaju u najvećem Video klubu u zemlji sa čak 12 otključanih kataloga i više hiljada dostupnih naslova.

Na raspolaganju je bogata ponuda domaćih i stranih filmova, blok-bastera i omiljenih serija, među kojima su TOP sa najgledanijim domaćim serijama (Ubice mog oca, Žigosani u reketu), zatim katalozi sa velikim brojem popularnih filmova i serija kao što su Pickbox (serije Vikinzi i Agata Kristi: Ubistvo po abecedi), Epic Drama (serija Agent), CineStar Premiere Plus (filmovi Zakon Nasilja i Velika igra) i AXN, Zauder sa sadržajem za odrasle, NG + (Predatori), tinejdžerski Vavoom (takmičenje Amerika ima talenat), dječiji Pikaboo, Minimax, My Baby TV i novi sadržaj za djecu Hopster. Kompletan sadržaj Telemach korisnici će moći da gledaju na bilo kom ekranu – TV-u, laptopu, tabletu ili telefonu, kad god požele. U Video klubu naslovi mogu da se pretražuju po želji, a gledanje može da se započne na jednom uređaju, i nastavi na istom ili drugom uređaju, da se pauzira, i sve to u kući ili van nje preko EON aplikacije.

Kompletan otključan sadržaj biće dostupan korisnicima EON Smart boksa, kao i svim Telemach i Total TV korisnicima EON aplikacije kojoj pristupaju putem Moj Telemach naloga. Takođe, dio otključanih kataloga biće dostupan i u okviru sekcije Video klub (VOD) na D3 i D3i prijemnicima.

Dovoljno je da pristupite Telemach Video klubu i uskočite u najbogatiji sadržaj do sada!

 

Edina   Kurić -  Zorlak

Voditelj ureda za odnose sa javnošću

T +387 33 844 409   F +387 33 452 188   M +387 66 157 512
Džemala Bijedića 216., 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
edina.kuric@telemach.co.ba   www.telemach.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.