Bosna i Hercegovina     | 01.02.2019. 16:18 |

Potpisan Memorandum o razumijevanju između EUFOR-a i mostarskih bolnica

FENA Saopćenje

MOSTAR, 1. veljače (FENA) - EUFOR u Bosni i Hercegovini potpisao je u petak još jedan Memorandum o razumijevanju o pružanju zdravstvenih usluga, i to ovog puta s Kantonalnom bolnicom Mostar i Sveučilišnom kliničkom bolnicom Mostar.

Zapovjednik EUFOR-a, general-bojnik Martin Dorfer, direktor Kantonalne bolnice Mostar dr. Zlato Guzin i zamjenica direktora Sveučilišne kliničke bolnice Mostar Radica Božić potpisali su Memorandum o razumijevanju čime je ovaj sporazum formalno stupio na snagu, priopćeno je iz EUFOR-a.   

- Potpisivanjem ovog sporazuma osigurali smo da osoblje EUFOR-a može dobiti najbolju kliničku njegu u vrlo hitnim slučajevima – kazao je general-bojnik Martin Dorfer.

 Svrha je ovoga memoranduma formaliziranje dogovora između EUFOR-a i obje mostarske bolnice o pružanju specijalističke zdravstvene njege.

Opisujući usluge koje će Kantonalna bolnica Mostar nuditi EUFOR-u, dr. Guzin istaknuo je kako mu je bila čast potpisati ovaj sporazum i da se unaprijed raduje budućoj suradnji s EUFOR-om.

Zamjenica direktora Sveučilišne kliničke bolnice Mostar naglasila je kako će ta bolnica bit će na raspolaganju EUFOR-u kad god to bude potrebito.

Ovaj memorandum o razumijevanju potpisan je s ciljem da se u slučaju potrebe osigura specijalistička medicinska njega, osobito na polju kardio-torakalne kirurgije. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Najavljena zajednička obuka snaga EUFOR-a i OSBiH u narednih mjesec dana (VIDEO)

Sticz sa Ademovićem i Imamovićem: EUFOR u potpunosti predan ispunjenju misije i u službi građana BiH

Zapovjednik EUFOR-a kod gradonačelnika Brčkog

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!