Ekonomija     | 08.02.2019. 09:40 |

City šped ostaje logistički partner projekta 'Brzorastuće kompanije'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. februara (FENA) - Poslovne novine u novom broju donose priču o domaćoj kompaniji City šped d.o.o. Sarajevo koja se bavi sveobuhvatnom uslugom špedicije, transporta i skladištenja robe.

Kompanije počinje s radom 2006. i od tada bilježi rast broja klijenata, poslova i partnerstava.

Iz City špeda navode da svake godine povećavaju broj zaposlenih, šire mrežu klijenata i partnera, pružaju kvalitet i odgovornost u poslovanju, a sve to rezultiralo je brzim rastom kompanije, povećanju obima poslovanja i pozicioniranju u branši među najboljim kompanijama u BiH.

Ta kompanija svojim klijentima nudi kompletnu paletu usluga iz oblasti međunarodne i unutrašnje špedicije, carinskog posredovanja, organizaciju svih vrsta međunarodnog i unutrašnjeg transporta (avionski, kopneni i pomorski), skladištenje pošiljaka, kompletnu logističku podršku, dostavu i distribuciju robe širom svijeta. City šped je član Međunarodnog saveza špediterskih udruženja (FIATA) i član International Road Transport Union (IRU).

Upravo je City šped d.o.o. i ove godine ponosni logistički partner projekta kojeg organiziraju Poslovne novine i LRC.

- Nastojimo podržati ne samo ovakve projekte, već i u svakom drugom smislu biti čvrst oslonac privrednicima. Želimo im pomoći da šire poslovanje, jer na taj način direktno i indirektno doprinose i jačanju nacionalne ekonomije. Podrška razvoju domaćeg poduzetništva kroz projekte kao što je ovaj predstavlja veoma značajnu stvar, posebno zato što ove kompanije pokazuju da imamo i poduzetnike koji predstavljaju BiH na najbolji način. Njima nije posvećeno dovoljno pažnje, ali kroz rad i znanje može se postići uspjeh i u našoj zemlji. To ove kompanije i dokazuju - poručili su iz City špeda.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Na prestižnoj listi ADRIA 1000 su i 62 brzorastuće kompanije iz BiH 

Započela kampanja '100 najvećih u BiH'

U aprilu konferencija projekta 'Brzorastuće kompanije 2020'

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'