Sport     | 19.02.2019. 10:55 |

Klizanje u dvorani "Mirza Delibašić" dostupno građanima od srijede

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 19. februara (FENA) - Nakon završetka Evropskog omladinskog olimpijskog festvala EYOF, klizalište u dvorani "Mirza Delibašić" - KSC Skenderija bit će dostupno građanima od srijede, 20. februara i po izrazito povoljnim cijenama. 

Zbog programskih aktivnosti, tačnije sajma Interio, koji se održava od 13 do 17. marta, i potrebe da se dvorana "Mirza Delibašić" pripremi za njega, iz centra Skenderija izražavaju žaljenje zbog nemogućnosti dužeg korištenja ledene plohe.

Također, poručuju da je ostvarena odlična saradnja s Vladom KS i da bi se ubrzo moglo krenuti s realizacijom obnove ledene dvorane čime bi građanima i sportskim klubovima bila omogućena ledena ploha najmanje 10 mjeseci u godini.

Pored toga, informacija koja nas posebno raduje jeste i planirano postavljanje ledene plohe na platou centra Skenderija, gdje bi građani imali najveću plohu na otvorenom tokom čitave zime, saopćeno je KSC Skenderija.

Ispred Centra pozivaju sve građane da u narednim danima uživaju u klizanju na novom mobilnom klizalištu, koje je nakon više od 30 godina postavljeno u dvorani "Mirza Delibašić". 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Međunarodni sajam knjiga od 17. do 22. aprila u Centru Skenderija

U Goraždu od danas u funkciji ledena ploha, besplatna usluga za sve ljubitelje klizanja

Otvorena sezona klizanja u Centru "Safet Zajko"

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo