Ekonomija     | 19.02.2019. 12:25 |

Peti Poslovni forum menadžera u martu u Bijeljini

FENA Saopćenje

BIJELJINA, 19. februara (FENA) - Centar za edukaciju "Pro Educa" 19. i 20. marta u Bijeljini organizira peti Poslovni forum menadžera s ciljem pružanja kontinuirane edukacije i praćenja promjena i najnovijih trendova u oblasti menadžmenta.

- Treba da budemo svjesni toga koliko su brze i temperamentne promjene, a edukacija i dalji razvoj pojedinaca su naznačajniji kapital koji imamo - kazao je predsjednik Organizacionog odbora Poslovnog foruma menadžera Predrag Jović.

Peti Poslovni forum donosi najzanimljivije teme i trendove iz svijeta teorije i prakse menadžementa - koncepti menadžmenta bazirani na digitalnoj transformaciji, promjene i trendovi u menadžmentu, inovacije, organizaciona kultura, a neozaobilazna tema je i pozicija žena u menadžmentu.

Forum u Bijeljinu dovodi ugledne domaće i regionalne stručnjake iz oblasti korporativnog upravljanja, komunikacija, lobiranja, inovacija i ekonomije, ali i uspješne menadžere iz javnog i privatnog sektora Bosne i Hercegovine i regiona, saopćili su organizatori. 

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Članovi BUM-a djeluju zajedno na kreiranju prilika u biznis sektoru

Ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković na 3. Antalija diplomatskom forumu

U organizaciji Revicona u Dubrovniku 20. međunarodni ekonomski forum 'Korporativno upravljanje'

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom