Bosna i Hercegovina     | 20.02.2019. 14:33 |

Jelena Rozga u Brčkom na proslavi Dana Distrikta

FENA Saopćenje

BRČKO, 20. veljače (FENA) - Gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić predstavio je u srijedu program 19. godišnjice Brčko distrikta BiH, čije će obilježavanje početi u ožujku.

"Manifestacije prigodom obilježavanja 19 godina postojanja Brčko distrikta BiH, prema odluci Organizacijskog odbora, počinju u mjesecu ožujku. Kao i prethodnih godina središnji događaj bit će svečana akademija na kojoj očekujemo dolazak uzvanica iz javnog i političkog života s državne, entitetske i lokalne razine", rekao je na konferenciji za novinare gradonačelnik Milić.

On je naglasio da je održavanje koncerta prigodom Dana Distrikta već tradicija te da će ove godine 7. ožujka na gradskom trgu u Brčkom nastupiti Jelena Rozga, priopćila je Vlada Brčko distrikta.

"Po 15. put bit će održana manifestacija dječjeg stvaralaštva 'Dječja mašta može svašta', koja će biti održana 3. ožujka", kazao je Milić i dodao da je programom predviđeno i niz drugih manifestacija koje su posvećene djeci i mladeži.

Milić je napomenuo kako je jedan od planiranih i događaj koji je proteklih godina punio dvoranu Tehničke škole do posljednjega mjesta, a riječ je o Državnom prvenstvu u latinoameričkim i standardnim plesovima.

"U ožujku nas očekuju i finalne utakmice Kupa BiH u odbojci za muškarce i žene, kao i niz dešavanja edukativnog karaktera kao što su 'Simpozij medicinskih sestara i tehničara' te humanitarne akcije poput dobrovoljnog darivanja krvi. Osim toga bit će održano i nekoliko manifestacija koje promoviraju tradiciju, običaje i kulturu naroda koji žive u našemu gradu", istaknuo je brčanski gradonačelnik i dodao kako sredstva za ovu namjenu iznose oko 200.000 maraka, priopćeno je.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Tribina NiP--a: Brčko distrikt treba da bude mjesto koje ekonomski i politički spaja u BiH sve politike

Brčko: Odluka o raspolaganju javnom imovinom putem specijalne pogodbe s preduzećem Bosnaplod

Od danas u Brčkom isključenja neredovnih platiša s elektrodistributivne mreže

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo