Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 23.02.2019. 10:31 |

Tučić: Imam dobre izglede za pobjedu protiv Goraždanki

FENA

TUZLA, 23. februara (FENA) - Odbojkašice tuzlanske Slobode večeras u dvorani Mejdan igraju susret 16. kola Premijer lige BiH, protiv ekipe Goražda.

Igračice trenera Armina Derviševića favoritkinje su na papiru, do sada imaju skor 7-8 i sa 23 boda nalaze se na 5. mjestu prvenstvene tablice. Za razliku od njih, ekipa Goražda nalazi se na 8. mjestu sa samo tri pobjede i 10 bodova, te se bore za opstanak u Premijer ligi BiH.

Libero Tuzlanki Ervina Tučić vjeruje da će Sloboda opravdati ulogu favorita i da će svi koji dođu u Mejdan uživati u lijepoj odbojkaškoj predstavi.

- Bez obzira na trenutni plasman, ekipa Goražda je neugodan protivnik. Međutim, raspoloženje u našoj svlačionici je jako euforično, sve igračice su zdrave i spremne za utakmicu. Shodno tome, smatram da su nam izgledi za pobjedu jako dobri, što svi priželjkujemo - izjavila je Tučić za Fenu.

Smatra da su šanse njene ekipe tim veće zbog toga što igra pred svojim navijačima.

- Pozivam sve ljubitelje odbojke da dođu i da nas podrže na večerašnjoj utakmici. Oni su naš vjetar u leđa i svakako da je pobjeda slađa pred punim Mejdanom - poručila je Tučić.

Utakmica Sloboda - Goražde igra se u maloj dvorani Mejdana od 19 sati, a ulaz je slobodan.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Odbojkašice BiH porazom od Italije s 0:3 završile nastup na EP-u

Odbojkašice BiH doputovale u Torinu, sutra protiv Rumunije

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana