FENA biznis     | 05.03.2019. 12:24 |

Addiko banka - 50 razloga da 'Postanete Addiko'

FENA Saopćenje

Addiko banka je pokrenula regionalnu kampanju za nove klijente. Radi se o nastavku prošlogodišnje kampanje sa konceptom "Postanite Addiko", u okviru koje Banka novim klijentima nudi poklon dobrodošlice u iznosu od 50 KM. U poslovnoj strategiji i aktivnostima Addiko banke klijent uvijek zauzima centralno mjesto, te je i ova kampanja nastavak istog pristupa.

"66% naših klijenata su tokom proteklih nekoliko godina odabrali Addiko kao svoju glavnu banku, prvenstveno zbog kvaliteta usluga koje im nudimo. Ovaj procenat je znatno iznad prosjeka tržišta što pokazuje da Addiko banka nudi dodatnu vrijednost svojim klijentima. Uvjereni smo u kvalitet svojih usluga, te smo se odlučili ponovo pokrenuti kampanju 'Postanite Addiko' u okviru koje dajemo jedinstvenu ponudu, u kojoj će svakom novom klijentu prilikom ugovaranja paketa računa i uplate prve plate Banka uplatiti 50 KM. U slučaju da klijent nakon godinu dana ne bude zadovoljan uslugom i odluči zatvoriti račun, Addiko banka će mu pokloniti dodatnih 20 KM za ukazano povjerenje", istakla je Belma Sekavić - Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

"Zahvaljujući postignućima iz prošle godine i svakodnevnoj komunikaciji s našim klijentima, postajemo njihov dugoročni partner. Nakon prošlogodišnje akcije, 92% klijenata koji su "Postali Addiko" su nastavili saradnju sa našom bankom, što nam zaista imponuje, obzirom da je prosječni rezultat ovakvih kampanja dosta manji. Sigurni smo da će se novi klijenti brzo uvjeriti u našu predanost da im svakodnevno upravljanje finansijama učinimo jednostavnijim i kvalitetnijim", izjavio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Sve što novi klijenti trebaju napraviti kako bi na računu odmah u startu dobili 50 KM jeste otvoriti račun u Addiko banci na koji će tokom narednih 12 mjeseci primati mjesečna primanja, te odabrati jedan od paketa u ponudi – Zlatni, Srebrni ili Start – koji im nude razne pogodnosti poput: internet i mobilnog bankarstva, plaćanja chatom putem Vibera, putnog zdravstvenog osiguranja i niz drugih osiguranja, pomoć na cesti, charge kreditnih i revolving kartica, a usto ostvaruju i pravo na povoljnije uslove kreditiranja.

Unaprijed hvala.


Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Addiko Bank Sarajevo pridružila se projektu USAID Turizam

Addiko Bank Sarajevo slavi 6. rođendan i poklanja prvu ratu kredita

Saradnja Addiko Bank Sarajevo i ZEOS Eko – sistema u upravljanju elektronskim otpadom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo