Stranačke aktivnosti     | 23.03.2019. 11:24 |

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

FENA Saopćenje

Završeni unutarstranački izbori u Nezavisnom bloku – Kongres NB će potvrditi povjerenje za promjene u BiH  

U Nezavisnom bloku su u protekla 4 mjeseca provođeni  unutarstranački izbori, te su u općinskim, gradskim, te kantonalnim i regionalnim organizacijama, u skladu sa odlukama i rokovima, uspješno okončani izborni postupci koji su ojačali organizacije Nezavisnog bloka. Sinoćnjim sastankom i odlukama Kantonalni odbor NB Zeničko-dobojskog kantona također je uspješno priveo kraju svoje unutarstranačke aktivnosti i utvrdio plan budućeg djelovanja, te se pokazalo da se mnogo novih ljudi, posebno mladih, želi pridružiti ideji Nezavisnog bloka.  

Uključivanje novih članova i širenje baze NB nastaviće se i poslije ovih aktivnosti i održavanja Kongresa Stranke. Zahvaljujemo se svim članovima i aktivistima koji su u protekom periodu uzeli učešće u ovim aktivnostima. Dosljednost i istrajnost na novoj politici i pristupu koji se suprostavlja dosadašnjem aktuelnom načinu vladanja, uvjereni smo, donijet će promjene u našoj državi. Nezavisni blok će biti dio rješenja koja su na tragu sveobuhvatne promjene načina upravljanja ovom zemljom. Kongres Stranke će biti održan 14. aprila 2019. godine i potvrdit će snagu i utvrditi pravac djelovanja u narednom četverogodišnjem periodu.             

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu