Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 29.03.2019. 13:39 |

Kompanija Telemach novi sponzor tuzlanske Slobode

FENA

TUZLA, 29. marta (FENA) - Vršilac dužnosti predsjednika UO Slobode Senad Mujkanović i regionalni rukovodilac tehničke operative Telemacha za regiju Tuzla, Kemal Arifhodžić, potpisali su danas u Tuzli sponzorski ugovor kojim će ova kompanija u narednih godinu dana finansijski i na drugi način pomagati tuzlanski klub.
 
Arifhodžić je rekao da Telemach, kao društveno odgovorna firma, želi sarađivati s lokalnim zajednicama, Gradom Tuzla, klubovima i navijačima.

- Sloboda je brend ovog grada i zadovoljstvo nam je što smo potpisali ugovor. Vidjet ćemo u narednom periodu kako će to sve izgledati, a ovo je početak saradnje koja ima za cilj podršku igračima i samom klubu da ubuduće postižu još bolje rezultate - izjavio je Arifhodžić na konferenciji za novinare.

Mujkanović je rekao da je veoma zadovoljan zbog sponzorskog ugovora s kompanijom koja se dobro razvija i na području Tuzlanskog kantona.
 
- Sloboda jeste brend Tuzle, a uz pomoć sponzora poput Telemacha i drugih kompanija, s kojima već imamo saradnju, sigurno će u narednom periodu biti mnogo organizovaniji i uspješniji klub. Interes je obostran i mi ćemo na svaki način nastojati da marketinški, na utakmicama, pres-konferencijama i u drugim prilikama uzvratimo i opravdamo povjere koje nam je ukazano - naglasio je Mujkanović.

Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora i međusobnog čestitanja, Mujkanović je Arifhodžiću poklonio klupski dres posebno dizajniran za proslavu 100-godišnjice postojanja Slobode. 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Tuzlanske gimnastičarke osvojile 18 medalja na takmičenju u SAD-u

Kompanija Telemach BH predstavlja novi EON Video klub

Pobjednici GOOD HACKathona Telemach fondacije posjetili inovativni razvojni centar United Cloud

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta