Sport     | 10.04.2019. 11:59 |

HFC Zrinjski u ozbiljnim financijskim problemima

FENA Saopćenje

MOSTAR, 10. travnja (FENA) - HFC Zrinjski, samo sedam dana nakon što je osvojio Kupa BiH u futsalu, objavio je kako se klub nalazi u teškoj financijskoj situaciji.

"Zbog nekoliko neisplaćenih plaća naši igrači zadnjih dana ne treniraju, što također u potpunosti razumijemo. U prvenstvu BiH našem klubu slijede utakmice polufinala doigravanja s Brotnjom. Nećemo dopustiti da se te utakmice ne odigraju, barem ćemo ih odigrati s igračima iz našeg omladinskog pogona, kako klub ne bi trpio eventualne sankcije. Ipak, samim tim je jasno kako se onda od statusa jednog od favorita za osvajanje prvenstva dovodimo na razinu apsolutnih autsajdera", priopćeno je iz HFC Zrinjski.

Predsjednik kluba Marko Zovko pozvao je sve one koji mogu pomoći da podrže rad i opstanak HFC Zrinjski.

"Ovim putem još jednom pozivamo sve poslovne subjekte, gradske i županijske strukture da financijski podrže rad našeg kluba, kako bi ipak bili u prilici u Mostar donijeti duplu krunu. Bez hitne intervencije izgledi za tako nešto su nam drastično smanjeni. Svima koji su tijekom sezone podržavali rad klub se i ovim putem zahvaljujemo", navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Aladžić pred ključne utakmice Staklograda: Cilj je dupla kruna

Sutra počinje 3. memorijalni futsal turnir 'Amela Fetahović - Žgoljo'

U Brčkom započelo međuškolsko natjecanje u futsalu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo