Regija     | 12.04.2019. 13:08 |

Nakon što je nedavno pregazio ženu i pobjegao, vozio s gotovo 2 promila

FENA Agencije

DVOR, 12. travnja (FENA) - Nepunih mjesec i pol dana nakon što je u Dvoru zbog prebrze vožnje sletio u dvorište te naletio na ženu i nanio joj teške i po život opasne ozljede, 42-godišnji bosanskohercegovački državljanin, koji je kao recidivist poznat tamošnjoj policiji po prometnim prekršajima, je u noći na petak opet u Dvoru zaustavljen za volanom s gotovo 2 promila alkohola u krvi.

Sisačko-moslovačka policija priopćila je kako je noćas oko 3.30 sati u Dvoru zaustavila automobil zagrebačkih registracija koji je vozio 42-godišnji recidivist, inače državljanin BiH sa statusom stranca na privremenom boravku u RH, a koji je 'napuhao' 1.95 promila.

 Uhićen je i do otriježnjenja smješten u posebnu prostoriju policijske postaje, a zbog počinjenih prekršaja tijekom dana će biti doveden na sud, prenosi Hina.

U policiji napominju kako je isti vozač 1. ožujka u Dvoru skrivio prometnu nesreću u kojoj je 69-godišnja žena zadobila teške ozljede opasne za život.

 On je zbog neprilagođene brzine tada izgubio nadzor nad vozilom i sletio u njeno dvorište, gdje je naletio na nju, da bi potom izašao iz automobila i pješice otišao, a da ozlijeđenoj nije pružio pomoć.

 Zbog ove prometne nesreće kazneno je prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

Zastupniku u Saboru KSB-a zapalili automobil

'Zapaljiva' konobarica iz karlovačkog 'Monaca' ispitana pa puštena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo