Bosna i Hercegovina     | 30.04.2019. 14:38 |

U Livnu održan Sajam vježbovnih tvrtki Let’s Do Business

FENA Saopćenje

LIVNO, 30. travnja (FENA) - Sajam vježbovnih tvrtki Let's Do Business, na kojemu je sudjelovalo devet tvrtki iz tri srednje škole iz Mostara, Kupresa i Livna održan je u utorak u Srednjoj ekonomskoj školi Livno.

Ovaj, sedmi po redu Sajam vježbovnih tvrtki svečano je otvorio ministar znanosti, obrazovanja, kulture i sporta Hercegbosanske županije (HBŽ) Petar Galić te istaknuo kako se nada da će se ovaj, ali i slični projekti realizirati i u budućnosti kako bi se doprinijelo kvaliteti obrazovanja.

Sajam Vježbovnih tvrtki potiče učenike na samostalnost, samopotvrđivanje te napredovanje i primjenu teorijskog znanja kroz razvoj poduzetničkih vještina, stajališta i suradnju među učenicima i nastavnicima.

Projekt je održan u organizaciji Srednje ekonomske škole Livno pod pokroviteljstvom Vlade Hercegbosanske županije, Ministarstva znanosti, obrazovanja, kulture i sporta HBŽ-a, te gradonačelnika Livna Luke Čelana, a financiran je i podržan od strane KulturKontakta Austria i Ministarstva vanjskih poslova Republike Austrije, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Turistička zajednica HNŽ na sajmu turizma u Beču

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'