Bosna i Hercegovina     | 09.05.2019. 12:40 |

Dr. Rajović u Ljubuškom o funkcionalnom znanju

FENA Saopćenje

LJUBUŠKI, 9. svibnja (FENA) - Dr. Ranko Rajović, internist i neuroendokrinolog, osnivač NTC škola i član Mense, stiže u Ljubuški gdje će u petak, 10. svibnja, održati predavanje "Funkcionalno znanje - prioritet 21. stoljeća" u organizaciji Asocijacije mladih u BiH (ASU BiH) i Udruge mladih Agape.

- Cilj tribina je potaknuti mlade na učenje, razvijanje kritičkog mišljenja i razmišljanja. Kad je u pitanju sutrašnja tribina, želio bih istaknuti da je naša želja da nam se pridruže svi zainteresirani, a posebno mladi roditelji, budući roditelji, pedagozi i studenti pedagogije. Doktor Rajović je vrhunski intelektualac koji godinama radi s djecom i moram naglasiti da nam je posebna čast ugostiti ga u našem gradu - rekao je Feni predsjednik Udruge mladih Agape Ivan Mlinarević.

Serija tribina, koja se održava u okviru programa obilježavanja šestog rođendana Udruge Agape, počela je u srijedu navečer, a na predavanju i druženju s mladima sudjelovali su članovi ASU BiH iz Ljubuškog i drugih gradova u BiH.

Pored već održanih tribina planirano je gostovanje psihologa i političkog analitičara Srđana Puhala te nekadašnjeg novinara HRT-a Đele Hadžiselimovića.

- Kad je u pitanju predavanje Srđana Puhala, još uvijek nismo definirali datum, no on zasigurno dolazi, a Đelo Hadžiselimović će u Ljubuški doći 3. lipnja - kazao je Mlinarević.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

U Grudama izvedena predstava 'Mrginji su u glavi'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo