Magazin     | 11.05.2019. 16:35 |

Knjiga.ba predstavlja hit knjigu Džordž R.R. Martina

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 11. maja (FENA) - Knjiga.ba predstavlja hit knjigu Džordž R.R. Martina po kojoj je snimljena kultna serija Igra prijestolja. Malo je stanovnika planete koji ovih dana sa nestrpljenjem ne gledaju posljednju sezonu kultne serije Igra prijestolja.

I dok ne prestaju nagađanja i tome kako će se ovaj serijal završiti u knjižari Knjiga.ba predstavljaju knjigu po kojoj je nastala ova serija. 

ROMAN DO SADA NEVIĐENE SNAGE MAŠTE IZ PERA NAJVEĆEG MAJSTORA ŽANRA

U IGRI PRESTOLA, Džordž R.R. Martin je stvorio istinsko remek-djelo, objedinivši sve ono najbolje što žanr epske fantastike može da pruži. Magija, spletke, romanse i pustolovine ispunjavaju stranice prvog toma ovog epskog serijala, koji će zasigurno oduševiti ne samo ljubitelje žanra, već i mnogo širi krug čitalaca.

IGRA PRIJESTOLJA
Nad zemljom u kojoj ljeta mogu trajati decenijama, a zime pokoljenjima, nadvili su se crni oblaci. Ledeni vjetrovi ponovo pušu i u snježnim bespućima sjeverno od Zimovrela, mračne i natprirodne sile okuplaju se iza velikog zida koji štiti kraljevstvo. U središtu sukoba nalazi se porodica Stark od Zimovrela, ljudi nepopustljivih i tvrdih kao što je i zemlja kojom vladaju. Prostirući se od predjela okovanih surovom hladnoćom do dalekog ljetnjeg kraljevstva obilja i raskoši, ovo je priča o vitezovima i damama, vojnicima i čarobnjacima, plaćenim ubicama i kopiladima, ljudima koji žive u vremenu zlih predskazanja. Kroz mnoge zavjere i spletke, tragedije i izdajstva, bitke i opsade, rješava se sudbina porodice Stark, njihovih saveznika i neprijatelja, dok svi oni pokušavaju da pobjede u toj najsmrtonosnijoj od svih igara: Igri prijestolja.

 I ostale knjige iz pera Džordž R.R. Martina mogu se pronaći na adresi Knjiga.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Knjiga.ba predstavlja nove zanimljive naslove iz ponude

Knjiga.ba: Roman Vesne Dedić 'Ne dam te' najtraženiji naslovu u junu

Knjiga.ba - Novi naslovi u junu

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom