FENA biznis     | 14.05.2019. 12:39 |

Brčanskoj MINGOS kafi zlatni pehar za kvalitet

FENA Saopćenje

 

Šampionski pehar i zlatna medalja Novosadskog sajma dokaz su 20 godina iskustva u proizvodnji kafe

Ocjenjivačka komisija Novosadskog sajma proglasila je MINGOS Domaću kafu iz Brčkog šampionom grupe proizvoda, a za visok kvalitet MINGOS je pored pehara nagrađen i velikom zlatnom medaljom.

„Naša MINGOS kafa je 20 godina na tržištu, a dvije decenije dugo iskustvo u  proizvodnji prave domaće kafe dolazi iz posvećenosti u izboru svakog zrna koje dolazi u Brčko, stručnosti i znanju u prženju i mljevenju kafe, i naravno savršenoj recepturi, te nam je posebno drago što je ukus naših kupaca potvrđen zlatom za kvalitet proizvoda Novosadskog sajma“ rekla je Nataša Pucar, direktor Korporativnih komunikacija.

Kompanija MINGOS posluje u okviru međunarodne poslovne grupe STUDEN GLOBAL, a kao dio najvećeg Agroindustrijskog kompleksa u regiji, proizvodnja MINGOS kafe nalazi se u Brčkom gdje savremenom tehlologijom prženja, mljevenja i pakovanja kafe na domaće, kao i na izvozna tržišta plasira visokokvalitetne mješavine kafe. Proizvodnja MINGOS kafe certifikovana je u skladu sa međunarodnim IFS standardom.

MINGOS Domaća kafa je srca svojih potrošača osvojila pod sloganom „Za svaku priču“, a kvalitet u pogledu ukusa, arome i pjene je već 20 godina povod za druženje, priču i ispijanje prave tradicionalne domaće kafe.

 

Dodatne informacije:

Cvijeta Tomić

PR Menadžer

Tel: +387 49 233 315

e-mail: cvijeta.tomic@bimaldd.com

 

 

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Brčanskoj Mingos kafi zlatni pehar za kvalitet

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!