Stranačke aktivnosti     | 15.07.2019. 13:16 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Po tko zna koji put Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik iznosi tezu kako koncept BiH nije prilagođen realnosti i da BiH ne može živjeti ovako kako ju je netko zamislio. Trebamo li spomenuti da tu trenutnu realnost BiH čine nefunkcionalni entiteti koji stoje na putu BiH ka EU. Ukoliko gospodin Dodik smatra da je potreban unutarnji preustroj države BiH kako bi se prilagodili realnosti i dobili jednu moderniju funkcionalniju državu koja će u skoroj budućnosti postati članicom NATO saveza i EU, Hrvatska stranka BiH u cijelosti ga podupire.

Sjetimo se kako je gospodin Dodik u više navrata izjavio kako BiH nosi luđačku košulju koju su nam nametnuli stranci. Ovim putem pozivamo gospodina Dodika i sve druge političke snage u BiH da zajedno sjednemo raskrojimo ovu nepodnošljivu luđačku košulju i skrojimo potpuno novu svima jednako prihvatljivu BiH koja će biti prilagođena realnosti i potrebama svih njenih građana.

Ured za informiranje

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana