Regija     | 11.08.2019. 19:10 |

Još se utvrđuje identitet dvoje utopljenih kod Skradinskog buka u NP Krka

FENA Agencije

SKRADIN, 11. kolovoza (FENA) - Pronađene su osobne stvari mlade žene koja se u subotu utopila zajedno s muškarcem azijskog podrijetla u rijeci Krki kod Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, no identitet dvoje utopljenika još se utvrđuje, prenosi Hina. 

Također, neslužbeno se doznaje da je riječ o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve osobne stvari još nisu pronađene.

-Točno je da su pronađene stvari koje zasad dovodimo u vezu s istragom o identifikaciji nastradalih u rijeci Krki - potvrdila je za Morski.hr glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor, koja službene potvrde o identitetu do okončanja istrage još ne može dati.

 No, potvrdila je da je umrla žena mlađe, a muškarac starije dobi.

Dvoje stranih turista utopilo se u subotu popodne na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, a policija je u subotu oko 15,40 sati zaprimila dojavu čuvara iz NP-a da se na dubini od tri metra nalaze tijela dvije osobe. Iz NP-a su također obavijestili sve nadležne službe.

Djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske proveli su očevid kako bi se utvrdile okolnosti nesreće, a identifikacija smrtno stradalih još traje. 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Izbori u Hrvatskoj: Bračne i rođačke veze hrvatskih političarki i političara

Izbori u Hrvatskoj: Na Veliki petak u ponoć istječe rok za kandidature

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom