Magazin     | 30.08.2019. 17:53 |

Telemach : Akcija svih otključanih kanala i Video kluba do 30. septembra

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 30. augusta (FENA) - Telemach akciju u kojoj su otključani svi dodatni digitalni kanali i Video klub naslovi produžava do 30. septembra.

Dosadašnji i novi korisnici EON, D3 i Total TV platforme imaju do 30. septembra sve digitalne kanale iz Telemach ponude,  više od 250 kanala, od kojih je preko 65 u HD rezoluciji. Do kraja septembra korisnicima je dostupan i Video klub sa preko 16.000 popularnih naslova.

Za ljubitelje serijskog programa, pored postojećih domaćih  na raspolaganju su i regionalne hit serija: Konak kod Hilmije, Žigosani u reketu i Ubice mog oca, a među otključanim sadržajima će moći pratiti najtraženije i najgledanije serije: Ballers, Obitelj pravednika, Igre prijestolja, Tudori, Tajni život mačaka, Milijarde.

Također se mogu vidjeti i ekskluzivni filmovi i druge serije i dokumentarci prestižnih kanala i video platformi: HBO Premium, Cinestar TV Premiere HD, Pickbox Now, National Geographic +, Hopster.

U velikom izboru HBO naslova korisnici mogu uživati aktiviranjem ovog paketa putem portala MOJ Telemach, dok će ostali kanali biti automatski otključani.

- U našoj ponudi imamo najtraženije TV i Radio kanale, najveći broj kanala u HD rezoluciji, napredne funkcije kao što su TV unazad do 7 dana, TV na više uređaja i najveći Video Klub u zemlji - navode  iz Telemach-a.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Počela akcija 'Za još ljepši Tomislavgrad'

Zenička policija pronašla i oduzela više od 1 kg opojne droge

MUPKS - U Novom Gradu pronađeno oružje i droga, uhapšen muškarac

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'