Stranačke aktivnosti     | 31.08.2019. 09:24 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Generalni sekretar Nezavisnog bloka i predsjednik Općinskog odbora NB-a Kakanj, Edib Smolo na poziv Konzervativne stranke i pod pokroviteljstvom Vestminster fondacije za demokratiju, boravi u Londonu gdje učestvuje u programu „Big Tent Ideas Festival“.

“Big Tent Ideas Festival je nestranački politički forum za ljude svih političkih uvjerenja koji su spremni saslušati i pridružiti se raspravama o važnim pitanjima našeg vremena. Učešće na festivalu ne predstavlja odobravanje stavova i postupaka njegovih učesnika. Ipak, otvorena, dobro informirana i civilizirana rasprava su ključni faktori za obnavljanja i promovisanje osnovnih načela demokracije.

Izuzetna ja čast i privilegija biti na ovom skupu i razmijeniti mišljenja sa predstavnicima drugih zemalja i drugih stranaka, te izgraditi nova prijateljstva i partnerstva. Ovo je jedinstvena prilika da ideje koje zastupa Nezavisni blok budu prezentovane širom svijeta subjektima koji pokazuju spremnost za dijalog.

Istovremeno, ova studijska posjeta našoj partnerskoj stranci i organizaciji je prilika da se prikupe nove ideje i sugestije koje mogu doprinijeti napretku Bosne i Hercegovine ali i Nezavisnog bloka kao političke organizacije koju Konzervativna stranka iz Velike Britanije u BiH vidi kao partnera”, izjavio je Generalni sekretar Nezavisnog bloka Edib Smolo.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

NB

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo