Ekonomija     | 06.09.2019. 12:59 |

Sajam nekretnina i investicija 3. i 4.oktobra u Banjoj Luci

FENA Dušica Stanojević

BANJA LUKA, 6. septembra (FENA) - Sajam nekretnina i investicija "Blire 2019" bit će održan u Banjoj Luci 3. i 4. oktobra.

Ova treća sajamska manifestacija bit će održana u organizaciji „Omnia“ marketinga i preduzeća „Pst“  d.o.o., a povezat će sve predstavnike na tržištu nekretina i investicija, s ciljem pokretanja novih investicionih ciklusa na domaćem tržištu.

Na jednom mjestu, u prostorijama Banjalučkog velesajma, okupit će investitore, konsultate, izvođače radova, krajne korisnike, kreditore, investocione fondove, predstavnike lokalne samouprave...

Predstavnik “Pst” kompanije Predrag Tešić je rekao na konferenciji za novinare u Banjoj Luci da će biti organizovan izlagački dio sajma te panel diskusije iz ovlasti stanogradnje, a ove godine osim učesnika iz regiona, prvi put će biti zastupljeni i predstavnici iz Turske.

Partneri ovogodišnjeg sajma su Vlada RS, Fond za zaštitu životne sredine i energetske efikasnosti RS, Privredna komora RS, Klaster nekretnina Srbije i REXPO Zagreb.

Ovogodišnji sajam obuhvatit će 10 panel diskusija sa aktuelnim temama i govornicima međunarodnog kredibiliteta. Neke od tema o kojima će se govoriti su: javno privatno partnerstvo, stanogradnja na zapadnom Balkanu, procjena vrijednosti nekretnina, zakon o posredovanju u prometu nekretnina, investicije u turizmu i energetska efikasnost objekata.

- Pored ovoga, BLIRE 2019 će vam nuditi mogućnost prijave na B2B (bussines to bussines) susrete - izjavio je Predrag Tešić, predstavnik PST kompanije.

Uime “Omnia” marketinga Vanja Prosen je podsjetila da je na pretekla dva sajma učestovalo više od 150 izlagača, a ove godine očekuju još veći odziv.

Pozvala je kompanije koje se bave nekretninama, te banke, osiguravajuće kuće, arhitektonske biroe, građevinske firme, javne ustanove da se pridruže Sajmu.

Posjetioci će moći da dobiju informacije vezane za nekretnine, kao što je osigurane, krediti, materijali za nekretnina...

Ulaz za posjetioce Sajma nekretnina i investicija bit će besplatan.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Turistička zajednica HNŽ na sajmu turizma u Beču

Turistička zajednica HNŽ-a na najvećem turističkom sajmu ITB u Berlinu

Turistička zajednica HNŽ-a na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!