Bosna i Hercegovina     | 23.09.2019. 13:35 |

Mostarsko muftijstvo najavilo manifestaciju 'Zdravlje prije svega'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 23. rujna (FENA) - Odjel za brak i porodicu pri Muftijstvu mostarskom organizira jednomjesečnu manifestaciju pod nazivom "Zdravlje prije svega" koja će obuhvatiti tri različita događaja, a održavat će se pod motom "Bolje spriječiti, nego liječiti".

 U sklopu manifestacije, u srijedu, 25. rujna, u Centru za kulturu Mostar održat će se tribina o temi "Zdrav životni stil i uloga obitelji u njegovom oblikovanju". Gosti tribine su akademik dr. Enver Zerem i mr. hfz. Lejla Boškailo-Obradović.

 Središnji događaj manifestacije "Charity Race - Teferič zdravog stila života" planiran je za 5. listopada u Parku Zalik pored OŠ "Zalik". Riječ je o događaju sportsko-rekreativnog i zabavno-edukativnog karaktera za cijelu obitelj.  

 Obuhvatit će niz aktivnosti kao što su natjecanja u atletskim sportskim vještinama, fitnes vježbe, ponudu zdrave hrane i savjeta stručnjaka iz domena sporta i nutricionizma. Cilj organizatora programa je da ovo druženje građana Mostara bude i humanitarnog karaktera.

 Manifestacija će biti zatvorena predstavljanjem prve domaće halal kuharice "Iz Nahline halal kuhinje" koja će se održati 8. listopada u Kulturno-edukativnom centru za ženu "Sehara" u Kulturnom centru Kralj Fahd u Mostaru.

 "Naš cilj je da kroz ovu manifestacije doprinesemo podizanju svijesti građana i edukaciji o zdravom načinu života. Namjeravamo u okviru naših aktivnosti ukazati na propuste i greške modernog načina ishrane i stila života, ali i ponuditi zdravu i praktičnu alternativu tim izazovima u okviru obitelji, kroz duhovnost, društvenu angažiranost i promjene u stilu življenja", istaknula je koordinatorica odjela za brak i porodicu Mostarskog muftijstva Lejla Mezit.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom