Bosna i Hercegovina     | 30.09.2019. 14:52 |

Skupština HBŽ-a razmatrat će situaciju u Hercegbosanskim šumama

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 30. rujna (FENA) - Predsjedatelj Skupštine Hercegbosanske županije zakazao je za utorak, 1. listopada, izvanrednu sjednicu na kojoj će se razmatrati situacija u Javnom poduzeću Šumsko-gospodarsko društvo "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres.

Po riječima zastupnika Županijske neovisne liste i člana kolegija Skupština HBŽ-a Draška Dalića, dnevni red utvrdit će se na samoj sjednici, a jedna od točaka trebao bi biti zahtjev za razrješenjem članova Skupštine JP ŠGD "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres i imenovanje opunomoćenika Skupštine Društva "Hercegbosanske šume" d.o.o. Kupres.

Dalić je kazao kako je aktualna Skupština "Hercegbosanskih šuma" izgubila povjerenje vladajućeg HDZ-a BiH.

Pojedini članovi Kolegiji Skupštine HBŽ-a upozorili su kako ne bi bilo dobro ići u brzu smjenu Skupštine, a zatim i Nadzornog odbora i Uprave Hercegbosanskih šuma, jer ta tijela od dana imenovanja nisu podnijela izvješće o svom radu.

Umjesto toga predloženo je sazivanje posebne sjednice Skupštine HBŽ-a na kojoj bi Uprava, Skupština i Nadzorni odbor Hercegbosanskih šuma bili pozvani da podnesu izvješće o svom radu, nakon čega bi županijski zastupnici mogli imati potpuniju sliku o situaciji o najvećem javnom poduzeću u HBŽ-u, dodao je Dalić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Skupština HBŽ-a usvojila Zakon o mirnom okupljanju

Skupština HBŽ usvojila Zakon o javnom redu i miru

Izabrano novo rukovodstvo Skupštine HBŽ-a

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana