Bosna i Hercegovina     | 08.10.2019. 16:03 |

Predsjednik FBiH primio u nastupni posjet veleposlanicu SR Njemačke u BiH

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. listopada (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je u nastupni posjet veleposlanicu Savezne Republike Njemačke u BiH Margret Uebber.

Veleposlanica Uebber izrazila je zadovoljstvo dobrom suradnjom između SR Njemačke i BiH, istaknuvši kako SR Njemačka kontinuirano podržava BiH na EU putu, te kako će se za vrijeme svog mandata zalagati za jačanje ekonomske i gospodarske suradnje SR Njemačke, Federacije BiH i BiH.

Tijekom posjeta, razmijenjena su i stajališta o aktualnoj situaciji, prilikama i odnosima u Federaciji BiH, u kontekstu političkih, ekonomskih i socijalnih reformskih procesa u zemlji, te daljnjih prioriteta na euroatlantskom putu BiH.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zaželio je dobrodošlicu veleposlanici Uebber, te uspješan rad za vrijeme diplomatskog mandata u BiH. Također, zahvalio je SR Njemačkoj na potpori Federaciji BiH i BiH. Istodobno je izrazio uvjerenje da će sveukupni odnosi između Federacije BiH i SR Njemačke biti unaprijeđeni za vrijeme mandata veleposlanice Uebber u BiH, priopćeno je iz Ureda predsjednika F BiH.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Info eTwinning dani u Sarajevu i Mostaru

Evropski džudo kup za juniore - Sofija Pajić osvojila zlato za BiH, Lana Bjelica bronzana

Svečana akademija u Vijećnici - Nezavisnost BiH se čuva, održava i jača na svakom pedlju zemlje

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo