Stranačke aktivnosti

Priopćenje za javnost Mladeži HDZ-a BiH

Saopćenje

Jučer je u Franšiznom centru BiH u Vitezu održana 5. redovita sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna.

Sjednica je održana u proširenom sastavu s predsjednicima Općinskih odbora Mladeži HDZ-a BiH u Županiji Središnja Bosna. Sjednici je nazočio i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić. Na sjednici se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji u BiH te o proteklim i budućim aktivnostima na županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini.

Predsjednik Županijskog odbora Mladeži Dario Plavčić je na početku sjednice pozdravio sve nazočne i informirao o proteklim aktivnostima na županijskom nivou. Razgovaralo se i o predstojećim radnim posjetama i aktivnostima Mladeži HDZ-a BiH ŽSB.

Nakon predsjednika Plavčića, riječ je preuzeo predsjednik Mladeži HDZ BiH-a Mikulić koji je nazočne informirao o aktivnostima HDZ-a BiH na državnoj razini i o strategijama i prijedlozima za aktivnosti u YEPP-u. Sjednica je završena s konstruktivnom raspravom i nizom kvalitetnih prijedloga za nadolazeće aktivnosti.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.