Stranačke aktivnosti

Priopćenje za javnost Kantonalnog odbora Hercegovačko-neretvanskog kantona

Saopćenje

Mostar; 15.10.2019.g.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Delegacija Kantonalnog odbora Stranke demokratske akcije HNK u sjedištu stranke u Mostaru održala je sastanak sa članovima Izvršnog odbora SDA Istočne Hercegovine.

Domaćin susreta, predsjednik Kantonalnog odbora SDA HNK Edin Mušić kazao je da je ovo značajan susret sa delegacijom iz Istočne Hercegovine na kojem je analizirano ukupno stanje na ovom području, te su razmatrane dalje zajedničke aktivnosti prema njihovim prioritetima. „Prezentirane su nam potrebe koje ljudi na području Istočne Hercegovine smatraju priroritetnim, prvenstveno u snažnijem organiziranju SDA na tom području, različitim infrastrukturnim i drugim projektima, kao i ukupnom življenju i djelovanju“, kazao je Mušić.

Rezimirajući današnji susret, Mušić je naveo da su ciljevi i projekti o kojima se govorilo zajednički, i da će se na njima raditi u narednom periodu, te naglasio da je „SDA HNK i Mostar oslonac bitisanju Bošnjaka u istočnoj i zapadnoj Hercegovini, što će se u narednom periodu dodatno osnažiti od Trebinja do Livna kako bi se život na tim područjima učinio sadržajnijim.

Današnjim sastanku pored rukovodstva KO SDA HNK i članova Izvršnog odbora SDA HNK, prisustvovali su: Ramiz Šemić, Senad Kevelj, Ramiz Sadžak, Ibro Ćesić i Edin Šemić.

PRESS SLUŽBA

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.