FENA biznis     | 16.10.2019. 14:26 |

Svečano ozvaničen rad Agencije Doboj TC na novoj lokaciji u Doboju

FENA Saopćenje

Dana 16. oktobra 2019. godine, u Doboju, na novoj adresi Cara Dušana bb, je ozvaničen rad Agencije Doboj TC, druge poslovnice Nove banke u ovom gradu. Svečano presjecanje vrpce obavili su Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja i Srđan Kondić, predsjednik Uprave Nove banke.

Agencija Doboj TC je moderno uređena poslovnica Nove banke koja se nalazi na lokaciji na kojoj se odvija značajna poslovna i finansijska aktivnost i na kojoj postoji dobar tržišni potencijal. U sklopu poslovnice nalazi se i „Zona 24/7“, sa  multifunkcionalnim uređajem koji klijentima omogućava samostalno korištenje više bankarskih usluga 24 časa u danu, tokom svih dana u sedmici. 

Ovaj događaj bila je prilika da se Nova banka priključi društveno odgovornoj kampanji „Hiljadu za Doboj“, koja za cilj ima ozeljenjavanje javnih površina i urbano pošumnjavanje grada. Građanima Doboja darovan je mini park sa klupama koje se nalaze ispred Agencije Doboj TC. „Pored toga što našim klijentima nastojimo ponuditi što više jednostavnijih i praktičnih rješenja za korištenje bankarskih usluga, želja nam je da učešćem u društveno odgovornim aktivnostima ostavimo trag u zajednici u kojoj poslujemo. Ponosan sam što je Nova banka prva od hiljadu, u akciji „Hiljadu za Doboj“, te očekujem da će ovaj grad uskoro postati zelena oaza u kojoj ćemo uživati kako mi sada, tako i naše buduće generacije“, izjavio je  Srđan Kondić, predsjednik Uprave Nove banke.

Nova banka je prva Banka u Republici Srpskoj po veličini aktive i treća u Bosni i Hercegovini, i ove godine obilježava 20 godina uspješnog poslovanja. Širenjem poslovne mreže i adekvatnim odgovorima na zahtjeve fizičkih i pravnih lica postiže svakodnevni rast broja klijenata koji joj ukazuju povjerenje koristeći kako tradicionalne bankarske usluge, tako i nove proizvode koji su u skladu sa standardima savremenog bankarstva.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana