Stranačke aktivnosti     | 17.10.2019. 11:54 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Umjesto povećanja cijana parkinga u Banjaluci gradske vlasti predvođene SNSD-om bi trebale ispuniti svoje predizborno obećanje o gradnji podzemnih parkinga i na taj način riješiti, nedostatak parking mjesta u našem gradu, poručili su iz Gradskog odbora SDS Banjaluka.

„Izjava načelnika Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviše Sandića koji kaže da će „ cijena parkiranja biti destimulativna", kako bi se građani stimulisali da koriste gradski prevoz je licimjerna pogotovo kada se zna da su nakon niza poskupljenja cijene gradskog prevoza u Banjaluci postale najskuplje, ne samo u BiH nego i u regionu“, navode i GO SDS Banjaluka.

Podsjećamo da je ovo samo jedno u nizu poskupljenja koje je aktuelna vlast nametnula stanovnicima našeg grada i smatramo da se ta praksa mora zaustaviti.

„Smatramo da je zbog politike poskupljenja koju SNSD provodi destimulativan postao, ne samo parking i gradski prevoz nego i struja, gorivo, voda, odvoz smeća, ogrev i masa drugih stvari čijim se poskupljenjem želi nadomjestiti nesposobnost i bezidejnost vlasti.

„Novim poskupljenjem se, kao i u ranijim slučajevima, neće riješiti nijedan problem, pa ni nedostatak parking mjesta. Zato od gradonačelnika Igora Radojičića tražimo da ispuni predizborna obećanja o gradnji podzemnih garaža i novih parkinga i na taj način riješi ovaj problem“, navode iz GO SDS Banjaluka.

S poštovanjem.

GRADSKI ODBOR SDS BANJA LUKA

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo