Kultura     | 18.10.2019. 08:39 |

Tjedan otvorenih vrata u Tomislavgradu

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 18. listopada (FENA) - Kulturno-informativni centar (KIC) u Tomislavgradu organizira Tjedan otvorenih vrata koji će se održati od 21. do 26. listopada, u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige.

 Riječ o petoj po redu manifestaciji koja se održava u Tomislavgradu, a ove godine organizator naglasak stavlja na čitanje knjiga čiji je cilj ukazati na vrijednost knjige i vratiti čitatelje knjizi. 

 U sklopu ovogodišnje manifestacije Mjesec hrvatske knjige koja se održava od 15. listopada do 15. studenoga organizirat će se razni susreti i gostovanja, upoznavanje korisnika s radom gradske knjižnice, a bit će im omogučen i pristup zavičajnoj zbirci. 

 Također organizirat će se književna večer "Kraljevstvo riječi" s društvom hrvatskih književnika Herceg-Bosne, a za prvašiće besplatno članstvo kao izbor Najčitatelja za 2019. godinu.

 Navedenu manifestaciju financijski će potpomoći općina Tomislavgrad kao i Ministarstvo znanosti, prosvjete kulture i sporta te Ministarstvo financija Hercegbosanske županije.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo državni je prvak u kategoriji kadeta i juniora

U Tomislavgradu, Livnu i Kupresu obilježena 32. obljetnica utemeljenja HVO-a

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana