FENA biznis     | 21.10.2019. 10:00 |

Promotivna akcija u saradnji Sparkasse Bank i Telemach-a

FENA Saopćenje

Plaćanjem Telemach i Total TV računa putem Sparkasse Bank online sevisa do besplatnog paketa dodatnih TV kanala

– Sparkasse Bank i Telemach su pokrenuli zajedničku promotivnu akciju u kojoj njihovi korisnici dobijaju dodatni paket TV kanala bez naknade na 6 ili 12 mjeseci, ako do 31. oktobra aktiviraju Sparkasse uslugu „Plati račun-e“ za izmirenje Telemach i Total TV računa.

Uslugu Plati račun-e Sparkasse Bank može besplatno i u nekoliko klikova aktivirati svaki korisnik postojećih elektronskih servisa banke – netBanking ili mBanking. Po aktivaciji, dovoljno je odabrati opciju plaćanja Telemach i Total TV računa kroz funkcionalnost Plati račun-e, nakon čega se u dogovoru sa osobljem Telemach-a može odabrati neki od atraktivnih dodatnih TV paketa kanala za besplatno korištenje u određenom periodu. Korisnici koji aktiviraju uslugu u promotivnom periodu će biti kontaktirani od strane stručnog osoblja Telemach-a ili se mogu direktno informisati pozivom Kontakt centra na broj 1360.

Korisnik Sparkasse usluge Plati račun-e svaki mjesec dobija obavijest da je račun dostavljen direktno u elektronski servis, gdje može izvršiti uvid i plaćanje u nekoliko klikova, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme.

Zajednički klijenti Sparkasse Bank i Telemach-a koji se odluče za online plaćanje računa ne ostvaruju samo uštedu vremena, nego i novca – online transakcije Sparkasse Bank su i do 80% povoljnije u odnosu na standardne tarife na šalteru banke. Dodatna prednost je uvijek  dostupna elektronska arhiva svih plaćenih računa na jednom mjestu.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Krediti za preduzeća Sparkasse Banke uz garanciju Garantnog fonda Republike

Organizovano umrežavanje austrijskih i bh. turističkih agencija

Osiguranje na dlanu: Kupovina Vienna osiguranja putem Sparkasse SIMPL mBankinga

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'