Kultura     | 26.10.2019. 14:36 |

Novi, zanimljivi naslovi u ponudi najveće online knjižare Knjiga.ba

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 26. oktobra (FENA) - Najveća online knjižara Knjiga.ba predložila je za oktobar, mjesec knjige, nove naslove za čitanje i to su roman "Dugujem ti" Sofi Kinsela, roman "Zajedno u stanu" Bet O’Liri te šesti roman u bestseler serijalu o detektivu Maksu Vulfu Tonija Parsonsa.

Roman "Dugujem ti" donosi priču o ljubavi, samopouzdanju i mjenici koja sve mijenja. Fiksi Far ne može da se obuzda. Ispravlja sve što stoji nakrivo, briše jedva vidljive mrlje te pomaže prijateljima u nevolji. Ona jednostavno mora sve da popravlja.

Kada je zgodni neznanac u kafiću zamoli da mu na trenutak pričuva laptop, Fiksi ne samo da pristaje već na kraju spašava laptop od katastrofe, a potom vlasnik laptopa Sebastijan i Fiksi upetljaju se cijeli niz mjenica, od sitnih usluga do životnih dugova, a Fiksi je rastrzana između svakodnevice zbog koje je nesretna i budućnosti koju priželjkuje.

Roman "Zajedno u stanu" donosi priču o Tifi Mur i Leonu Tumi koji imaju probleme koje treba da riješe. Tifi je prevario i ostavio dečko pa sad mora hitno da nađe stan. Međutim, kako zarađuje minimalac u neobičnoj izdavačkoj kući, izbor u Londonu joj je ograničen.

Leon, bolničar za palijativnu njegu, vodi veću brigu o dobrobiti drugih ljudi nego svojoj. Pored toga što radi noćne smjene i brine o terminalno oboljelima, jedino se brine kako da skupi novac za oslobađanje nepravedno osuđenog brata.

Leon ima stan koji koristi samo od devet do šest. Tifi radi od devet do pet, a treba negdje da spava. Je li to rješenje njihovih problema? Naravno, to podrazumijeva dijeljenje kreveta. Kada taj neobični Leonov i Tifin dogovor postane stvarnost, oni počinju da se upoznaju preko cedulja koje ostavljaju jedno drugom po stanu.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Knjiga.ba predstavlja nove zanimljive naslove iz ponude

Knjiga.ba: Roman Vesne Dedić 'Ne dam te' najtraženiji naslovu u junu

Knjiga.ba - Novi naslovi u junu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo