FENA biznis     | 08.11.2019. 10:01 |

IQOS 3 DUO stigao i u Bosnu i Hercegovinu

FENA Saopćenje

 Sarajevo, 08. novembar 2019. godine – Sinoć je kompanija Philip Morris BH predstavila IQOS 3 Duo, najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je nakon globalnog lansiranja, stigao i na bh. tržište. BiH je među prvim zemljama Evrope u kojima je ovaj najnoviji proizvod dostupan.

U sjajnoj atmosferi Brew Imperial Society u Sarajevu, u društvu brojnih prijatelja i poslovnih saradnika kompanije, predstavljen je IQOS 3 DUO, a Moamer Kasumović je podijelio i svoja iskustva prelaska na IQOS sa okupljenima. Da jučerašnji datum prođe nezaboravno za sve one koji su prisustvovali događaju, a slavili su rođendan baš na datum lansiranja najnovijeg IQOS proizvoda, pobrinuo se Philip Morris BH, koji je svakom takvom posjetiocu uručio prigodan poklon.

 

Srđan Lazović, generalni direktor kompanije Philip Morris za BiH i Crnu Goru, zahvalio se prisutnima na dolasku, ali i na povjerenju koje su ukazali kompaniji do sada. „Dolazak IQOS 3 DUO potvrđuje našu posvećenost da stalno i bez prestanka investiramo u razvoj i komercijalizaciju proizvoda koji u osnovi imaju nauku, i tako pomognemo milionima odraslih pušača da ukoliko ne mogu da ostave cigarete odaberu bolju alternativu. IQOS 3 DUO u sebi sadrži najbrži i najmoćniji grijač u čitavoj IQOS porodici, i omogućava dva uzastopna korištenja bez potrebe da se puni, dok je sam punjač puno brži od trenutno postojećih“ izjavio je Lazović. 

 

Kompanija je u posljednjih 15ak godina uložila više od šest milijardi US dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju bezdimnih proizvoda na kojima je radilo preko 400 vodećih naučnika sa ciljem da do 2025. najmanje 40 miliona pušača, ukoliko ne prestanu pušiti, pređu na manje štetnu opciju od cigareta.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

FDA odobrio prodaju IQOS-a u SAD

IQOS može biti komercijalizovan u SAD, potvrdio FDA

Kompanija Philip Morris u Sarajevu predstavila IQOS (VIDEO)

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo