Bosna i Hercegovina     | 15.11.2019. 15:48 |

Gradonačelnik Livna za aktivnije sudjelovanje građana u lokalnoj upravi

FENA Mario Loncar

LIVNO, 15. studenoga (FENA) - Gradonačelnik Livna Luka Čelan održao je u petak sastanak s predstavnicima Centra za građansku suradnju iz Livna i pritom naglasio kako će Grad Livno poticati građane za aktivnije sudjelovanje u lokalnoj upravi.

 Izvršna direktorica Centra Zulka Baljak i koordinator projekta "Sudjelovanje građana u lokalnoj upravi" Asmir Orman upoznali su tijekom sastanka gradonačelnika Čelana s trenutačnim aktivnostima te istaknuli da su do sada kroz projektne aktivnosti posjetili mjesne zajednice u Hercegbosanskoj i Unskosanskoj županiji.

 Istaknuli su da su na taj način prikupili prijedloge i primjedbe kao i ideje stanovnika vezane za aktivnosti i pokretanje rada mjesnih zajednica tamo gdje one nisu aktivne.

 Gradonačelnik Čelan je naglasio važnost funkcioniranja mjesnih zajednica te istaknuo da će Grad Livno učiniti sve sa svoje strane kada je u pitanju poticanje građana za aktivnije sudjelovanje u lokalnoj upravi.

 Na sastanku je bilo riječi i o drugim projektima i aktivnostima te nevladine organizacije te je izražena obostrana spremnost za jačanje suradnje u budućnosti.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta