Stranačke aktivnosti     | 03.12.2019. 11:13 |

Priopćenje za javnost Gradskog odbora SDP-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

ZALIHIĆ ODGOVORIO KOMADINI: MUP i Tužilaštvo trebaju u Gradsku upravu, a ne na prosvjednike koji štite zdravlje građana

Predsjednik mostarskog SDP-a Arman Zalihić danas je reagirao na izjave Glavne savjetnice gradonačelnika Mostara Radamile Komadine. Podsjećamo, Komadina je jučer izjavila kako su iz Gradske uprave zatražili da MUP reagira ukoliko „šaka ljudi“, kako je nazvala prosvjednike blokira Deponiju Uborak.

Zalihić je odgovorio: „Pozivamo MUP i Tužilaštvo HNK da rade svoj posao u Gradskoj upravi jer se tamo nalaze odgovorni za trovanje građana Mostara. Degutantno je da oni koji ugrožavaju živote građana sada politički pokušavaju oteti institucije države i uperiti ih protiv građana koji se bore za zdravlje svih nas. Okolišna dozvola za deponiju ističe sutra, pa bi nadležne institucije trebale provesti radnje protiv onih koji protuzakonito odlažu otpad, a ne protiv prosvjednika koji štite zakon“. 

„Jasna je i namjera da se politički instruiranim sukobom policije i građana stvori potpuni kaos u Gradu Mostaru, sa ciljem da se odgovorni spase zatvora za očigledni i dokumentirani kriminal vezan za Uborak.“ zaključio je Zalihić.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost GO SDP BiH Mostar

Saopćenje za javnost GO SDP BiH Mostar

Priopćenje za javnost GO SDP BiH Mostar

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta