Bosna i Hercegovina     | 04.12.2019. 12:46 |

Gradonačelnik Brčkog posjetio 'Čari zime'

FENA Saopćenje

BRČKO, 4. prosinca (FENA) - Na gradskom trgu u Brčkom u utorak navečer otvorena je manifestacija "Čari zime u Brčko distriktu BiH", koja će trajati do 31. siječnja.

U okviru manifestacije bit će priređen bogat gastroprogram i glazbeni program, prodaja delikatesa i suvenira, a bit će otvorena za posjetitelje svaki dan od 17 do 21 sat.

Gradonačelnik Siniša Milić rekao je novinarima da je ovo prvi put da Brčko ima takvu manifestaciju, po uzoru na gradove iz okruženja, te se nada da će u naredna dva mjeseca zimski grad biti centar svih događanja u Distriktu.

- Priredili smo program za najmlađe i one nešto starije. Cilj je oživjeti ovaj grad i ponuditi jednu u nizu turističkih manifestacija jer Brčko ima potencijala za razvitak turizma - rekao je Milić i dodao da se najviše posjetitelja očekuje za novogodišnje i božićne blagdane.

Milić je napomenuo da će u okviru „Čari zime“, koje je organizirala Vlada Brčko distrikta BiH, za deset dana na Sportsko-rekreativnom centru „Blatuša“ biti otvoreno klizalište kao i da je planiran doček Nove godine na otvorenom.

- Planiran je novogodišnji koncert na otvorenom. Izvođača još nismo odredili, ali sam siguran da ćemo veoma brzo doći i do tog imena - kazao je Milić.

Manifestacija "Čari zime" namijenjena je svim uzrastima koji će u razdoblju od 17 do 21 sat uz niz radionica za najmlađe, glazbeni program, prezentaciju proizvoda tvrtki, nevladinih organizacija i udruga moći uživati u duhu blagdana, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Skupština Distrikta dala suglasnost na Odluku o usklađivanju plaća

U Brčkom održan seminar za šahovske sudije

U Brčkom više udruženja upriličilo 'Bajramsku svečanost'

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'