FENA biznis     | 05.12.2019. 17:13 |

Telemach telekomunikacijski partner Sarajevo Holiday Marketa

FENA Saopćenje

Počelo je deveto izdanje Sarajevo Holiday Marketa u parku Hastahana, u glavnom gradu BiH, a od ove godine Telemach je telekomunikacijski partner ovog događaja. Kompanija Telemach u okviru Marketa ima specijalni kutak. Svaki dan do 13. januara 2020. godine posjetiocima će biti prezentovani raznovrsni sadržaji.

- Privodimo kraju uspješnu poslovnu godinu investirajući u projekte koji imaju za cilj zbližavanje i okupljanja porodice i prijatelja uz naše atraktivne televizijske sadržaje. Ovaj period godine tradicionalno je jako dinamičan u smislu naših marketinških aktivnosti. Za vrijeme trajanja Sarajevo Holiday Marketa planirali smo mnogo aktivnosti u okviru kojih ćemo posjetioce našeg kutka obradovati novogodišnjim poklonima. Planirali smo i druženje sa fudbalerima klubova Željezničar i Sarajevo, sa košarkašima i košarkašicama košarkaške reprezentacije BiH, ali i sa predstavnicima Roditeljske kuće, humanitarnog projekta koji je vratio vjeru u dobre ljude. Takođe, u okviru Marketa ćemo organizovati i zajedničko gledanje utakmica na kanalu „Nova sport“, uključujući famozni „boxing day“ engleske Premier lige. Novogodišnji praznici su nam posebno dragi jer u tom periodu planiramo  brojna iznenađenja za naše korisnike, a glavno iznenađenje slijedi ubrzo - kazao je Almir Hodžić, direktor marketinških komunikacija kompanije Telemach.

Kutak kompanije Telemach u okviru Coca Cola Holiday Marketa nalazi se u Carlsberg Holiday Pubu.

Vrijeme tokom kojeg se u kutku Telemacha novi ali i postojeći korisnici mogu informisati o aktuelnim ponudama i benefitima je od 19:00-21:00h radnim danima, a subotom u terminima od 14.00-16.00h i 19.00-21.00h.

 

Kontakt informacije:


„Telemach” Društvo za pružanje usluga
u oblasti telekomunikacija d.o.o. Sarajevo

T +387 33 844 409  
F +387 33 452 188  
M +387 66 157 512
Džemala Bijedića 216., 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
edina.kuric@telemach.co.ba  
www.telemach.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Kompanija Telemach BH predstavlja novi EON Video klub

Pobjednici GOOD HACKathona Telemach fondacije posjetili inovativni razvojni centar United Cloud

Novogodišnji paketići Telemach fondacije stigli do 650 mališana iz cijele BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo