Sport     | 09.01.2020. 13:14 |

Stjepan Radeljić na posudbi u NK Široki Brijeg

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 9. siječnja (FENA) - Dvadesettrogodišnji Stjepan Radeljić stigao je iz Osijeka na posudbu u NK Široki Brijeg do kraja sezone i već je odradio prve treninge s momčadi.

"Došao sam na polugodišnju posudbu kako bih pomogao novim suigračima u ostvarivanju zacrtanih ciljeva, a želja svih nas je ponovni izlazak u Europu. Svjestan sam koliko ime NK Široki Brijeg znači u bh. klupskom nogometu. Po igračkom kadru i infrastrukturi zaslužujemo biti u vrhu i ja ću nastojati opravdati ukazano povjerenje", kazao je Radeljić.

Igra na poziciji središnjeg braniča, visok je 198 centimetara, a u karijeri je upisao dva nastupa za Osijek u kvalifikacijama za Europsku ligu 2018. godine, dvadeset za Osijek II u Drugoj Hrvatskoj nogometnoj ligi tijekom 2018. i 2019. godine te 43 za Stuttgart II u njemačkoj Regionalnoj ligi Jugozapad u sezonama 2016./17. i 2017./18., priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

Radeljić je za U-19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine zaigrao u dva susreta, dok je za U-21 reprezentaciju BiH upisao 13 nastupa, stoji u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

NK Široki Brijeg: Izgubili smo utakmicu zbog kardinalnih pogrešaka sudaca

Skender uoči Veleža: Nema mjesta kalkulacijama

Bez pobjednika u prijateljskom ogledu Posušja i Širokog Brijega

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'