Servisne informacije     | 08.02.2020. 09:12 |

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme u naredna četiri dana

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. februara (FENA) - Pretežno sunčano vrijeme očekuje se sutra, 9. februara. Po kotlinama centralne i istočne Bosne može biti magle ili niske naoblake. Poslijepodne naoblačenje u Hercegovini i na zapadu Bosne. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 1, na jugu od 1 do 5, a dnevna od 5 do do 10, na jugu do 12 stepeni. 

U ponedjeljak 10. februara umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slabe kiše može biti ponegdje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 2 do 7, a dnevna od 7 do 13 stepeni.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme očekuje se u utorak, 11. februara. U jutarnjim satima i dio prijepodneva slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini, na zapadu i sjeveroistoku Bosne. Poslije podne kiša u većem dijelu Bosne, Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu od 6 do 10, a dnevna od 9 do 16 stepeni.

U srijedu, 12. februara pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i tokom noći se očekuje kiša, koja će u Bosni postepeno preći u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu od 7 do 11, a dnevna od 2 do 8, na jugu od 10 do 14 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

U BiH narednih dana pretežno vedro, jutarnje temperature i do minus 13

Sunčano do pretežno oblačno vrijeme narednih dana u BiH

Na Bjelašnici -17, najtoplije u Neumu 4 stepena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo