Stranačke aktivnosti     | 10.02.2020. 10:09 |

Saopćenje za javnost KO SDPBiH Sarajevo

FENA Saopćenje

SDA ne odustaje od napada na nebošnjake u Sarajevu 

KO SDP BiH Sarajevo najoštrije osuđuje ponovni napad SDA na SDP-ovog šefa Kluba zastupnika u Skupštini Kantona Sarajevo Igora Stojanovića.

Jučerašnja objava na društvenoj mreži Facebook od strane Elvisa Kondžića, šefa kabineta predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, kojom se šef Kluba poslanika u Skupštini Kantona Sarajevo Igor Stojanović izjednačava sa Miloradom Dodikom, u najmanju ruku je ogavna, ali također pokazuje da SDA ne odustaje od napada na nebošnjake u Sarajevu. 

Iako je Igor Stojanović maloljetni borac Armije RBiH, dokazani patriota države Bosne i Hercegovine, za SDA to nije dovoljno jer ne pristaje na patriotizam po njihovoj mjeri. 

Stojanović je postao meta SDA onog trenutka kada je u Skupštini Kantona Sarajevo počeo postavljati neugodna pitanja u vezi kriminala SDA-ovih dužnosnika, kao i inicirati sjednicu na kojoj bi se raspravljalo o katastrofalnim uslovima liječenja i odlasku kadrova na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. 

Tražimo javno izvinjenje Elvisa Kondžića, ali i SDA, jer su ovim uvrijedili sve pripadnike Armije BiH koji su, zajedno sa Igorom Stojanovićem, branili državu Bosnu i Hercegovinu. 

Također, ovim putem im poručujemo da neće ni Igoru ni ostalim SDP-ovkama i SDP-ovcima začepiti usta svojim prijetnjama, lažima i medijskim harangama, jer građa i naše zemlje zaslužuju da čuju istinu o svemu onome što oni godinama rade suprotno interesima istih.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost KO SDPBiH Sarajevo

Saopćenje za javnost KO SDPBiH Sarajevo

Saopćenje za javnost KO SDP BiH Sarajevo

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo