Regija     | 12.02.2020. 09:35 |

Zavadlav u vrijeme ubojstva bio pod utjecajem Metadona

FENA Agencije

SPLIT, 12. veljače (FENA) - Filip Zavadlav, koji je sredinom siječnja u centru Splita iz automatske puške ubio trojicu mladića, u vrijeme ubojstva bio je pod utjecajem sintetičke droge metadon, pokazali su rezultati toksikološkog vještačenja.

Na odvjetništvu su potvrdili kako imaju informaciju o tome, ali da rezultati još nisu stigli u splitsku Palaču pravde, navodi Hina.

Nalazi krvi Filipa Zavadlava otkrili su različite supstance i metadon kojega za odvikavanje od narkotika i smirivanje boli koriste ovisnici. Osim toga, nalaz je pokazao i da Zavadlav u vrijeme trostrukog ubojstva nije bio pod utjecajem alkohola.

Zavadlavov odvjetnik Branko Šerić medijima je rekao kako ni on još nije dobio nalaze, no da će on biti važan za daljnji tijek psihijatrijsko-psihološkog vještačenja koje se još uvijek provodi u psihijatrijskoj bolnici Vrapče.

Filip Zavadlav je 11. siječnja iz automatske puške na Radunici i u Radmilovićevoj ulici sa 36 metaka ubio trojicu mladića koji su se nalazili na dva motora.

Tom prilikom su na mjestu zločina ubijeni Marino Boban (25) i Marin Paić Ožić (25), dok je Jurica Torlak (38) nešto kasnije preminuo u splitskoj bolnici.

Navodni povod tog nezapamćenog trostrukog ubojstva na splitskim ulicama bila je osveta zbog iznuda, prijetnji te fizičkih napada na njegovog mlađeg brata Stanislava, ali i na njega osobno.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

'Zapaljiva' konobarica iz karlovačkog 'Monaca' ispitana pa puštena

Od početka godine u Hrvatskoj uhićeno 592 krijumčara migranata- ministar

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo