Bosna i Hercegovina     | 21.02.2020. 11:15 |

SKS - Predsjedavajući Čelik uputio saučešće porodici ubijenog Škrijelja

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 21. februara (FENA) - Porodici Almira Škrijelja, uposlenika Studentskog centra u Sarajevu, koji je jučer ubijen u Studentskom domu Nedžarići, uime rukovodstva Skupštine KS i svoje lično  predsjedavajući Skupštine KS Mirza  Čelik uputio je izraze najdubljeg saučešća. 

„Tragični događaj ubistva uposlenika JU Studentski centar u Nedžarićim Almira Škrijelja duboko me je potresao kao i sve njegove kolege i naše sugrađane. Nažalost, stres, brojne  lične, finansijske i moralne frustracije kojima smo izloženi kao društvo i pojedinci svoj danak uzimaju na najsuroviji način, oduzimanjem života.   

Prema riječima nadležnih, sigurnost studenata smještenih u ovoj ustanovi ovim činom nije dovedena u pitanje što je posebno važno zbog njih i njihovih porodica. Ministarstvo unutrašnjih poslova KS je profesionalno obavilo svoj dio posla, osumnjičeni ubica je priveden pravdi te očekujemo da za ovo nedjelo bude adekvatno i kažnjen. 

Kao predsjedavajući Skupštine KS, u svoje ime i ime svojih kolega poručujem porodici ubijenog kao i Studentskom centru da im stojimo na raspolaganju za pomoć i podršku koja im je potrebna u ovim teškim trenucima“ kaže se u telegramu saučešća  predsjedavajućeg Čelika i rukovodstva Skupštine KS porodici ubijenog Almira Škrijelja.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Skupština i Vlada KS - Abdulah Sidran će zauvijek biti dio duše Sarajeva

Bećirović: Svojim djelima i angažmanom Sidran je zadužio nas i buduće generacije

Kolegij Skupštine KS danas o Čamparinoj inicijativi za održavanje tematske sjednice

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo