Magazin     | 08.03.2020. 14:39 |

Džiboni nastupio na Jahorini

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. marta (FENA) - Velika muzička zvijezda Zlatan Stipšić Džiboni sinoć je svojim nastupom povodom Dana žena oduševio publiku u koncertnoj hali na olimpijskoj planini Jahorini.

Pred više od 2.500 ljudi nižući svoje najveće hitove poznati pjevač je posebnu pažnju posvetio  damama i uz emotivne stihove im poklonio prekrasnu proslavu praznika.

Atmosfera je dostigla vrhunac kada mu se na sceni pridružila britanska pjevačica Stephanie Sounds otpjevavši pjesmu „Mirakul“ a zatim su uslijedili hitovi „Činim pravu stvar“, „Sreća“, „Libar“, „Judi, zviri i beštimje“ i „Tempera“.

Proslava je nastavljena i u nedjelju, kada su sve dame imale priliku da besplatno skijaju na Jahorini u toku dnevnog ali i noćnog skijanja.

Ovaj vikend obilježila je i promocija Turističke organizacije grada Banja Luka koji su u okviru svoje trodnevne promocije posjetiocima dijelili poklone i organizovali nagradne igre. Posebnu pažnju su posvetili damama koje su obradovali cvijećem i najljepšim čestitkama za 8. mart .

Iz Olimpijskog centra Jahorina su zahvalili svim posjetiocima na povjerenju, te sa snježnim padavinama najavili još dobrog skijanja ali i popuste koji očekuju posjetioce u narednom periodu.

Od 9. marta pa sve do kraja sezone gosti Jahorine imaju priliku ostvariti popuste od 30 i 40 odsto smještaj i ski karte u saradnji sa hotelima. Na taj način će svi gosti hotela moći boraviti ali i skijati na ovoj planini po znatno povoljnijim cijenama, ukoliko se odluče na boravak i skijanje od tri ili više dana, saopćeno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

SSSBiH - Osmi mart, dan sjećanja na sve žene nad kojima se izvršeno nasilje

Fondacije Infohouse i Lara o Međunarodnom danu žena: Nema razloga slavlju

OC Jahorina - Dobro uređene skijaške staze, brojne propratne aktivnosti

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo